مطالب ورزشي
مطالب ورزشي
دو شنبه 20 آذر 1391برچسب:, :: 20:23 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

آغاز استفاده از تکنولوژی خط دروازه در فوتبال

 

 

بفناوری خط دروازه

 

به گزارش سایت داوران،جروم والکه، دبیر کل فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) از آغاز تکنولوژی خط دروازه‌ استقبال کرد. این فن‌آوری قرار است از ۱۶ آذر در دیدار آغازین جام جهانی باشگاه‌ها بین هیروشیمای ژاپن و آکلند سیتی استرالیا به کار گرفته شود. به گزارش ایسنا، در حالی که اغلب مخالفت‌های زیادی درباره تکنولوژی توپ هوشمند و خط دروازه‌ وجود داشته است، اما اشتباهات عجیب داوران در سالیان اخیر باعث شده اکنون کمتر کسی مخالف استفاده از این فن‌آوری باشد. اتفاق بزرگ فوتبال رخ داد / تکنولوژی خط گل تصویب شدهر چند فیفا مطمئن نیست این تصمیم باعث تخریب جایگاه داوران خواهد شد یا خیر اما قرار است از فردا فن‌آوری خط دروازه‌ مورد استفاده قرار گیرد.سیستم بریتانیایی hawk-eye و سیستم آلمانی goal refوالکه در گفت‌وگو با فیفا، در خصوص معرفی این سیستم گفت: روز بزرگی خواهد بود. فردا اولین روزی است که فن‌آوری خط دروازه‌ به طور رسمی در یک بازی استفاده می‌شود. آزمایش‌ها انجام شده و نصب سیستم نیز به خوبی انجام گرفته است. امروز برای ما نیز روز بزرگی است، زیرا یکی از دو سیستم‌ خود را مورد بررسی قرار خواهیم داد. این یک انقلاب برای ماست. اولین بار است که چنین فن‌آوری وارد فوتبال می‌شود وتنها معطوف به خط دروازه‌ است و تصمیم دیگر در جام کنفدراسیون‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. فن‌آوری در خدمت خط دروازه والکه اضافه کرد: این فن‌آوری تنها مخصوص خط دروازه‌ است. هیات اتحادیه فدراسیون بین‌المللی فوتبال نیز در ژاپن خواهد بود تا مطمئن شود ۱۷ قوانین بازی حمایت خواهند شد. تصمیم اتحادیه کاملا مشخص است؛ این که فقط این فن‌آوری محدود به خط دروازه‌ باشد و تاثیری در جریان بازی نداشته باشد. ما باید مطمئن شویم زمانی که توپ از خط دروازه‌ عبور می‌کند به داور این اطلاعات داده شود اما این داور است که تصمیم نهایی را می‌گیرد. این تکنولوژی قرار نیست سرعت، جایگاه و روح فوتبال را بگیرد و هیچ دلیلی برای مخالفت با این سیستم‌ وجود ندارد. سیستم‌ hawk-eye همان سیستمی است که در کریکت و تنیس اجرا می‌شود که مبتنی بر هفت لنز برای ضبط عکس‌های هر صحنه گل است. در حالی که سیستم‌ goal ref از سنسورهای الکترو مغناطیسی استفاده می‌کند.والکه در پایان اعلام کرد که مطمئن است این سیستم‌ هیچ اخطار و اشتباهی نخواهد داشت. او در این باره گفت: این سیستم‌ در حال حاضر دقیق‌ترین سیستم‌ ما است و هیچ خطایی در آن دیده نمی‌شود. به خاطر همین است که هیات اجرایی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) دو سال زمان صرف آزمایش آن کرد.در سالیان اخیر اشتباهات داوری عمده در جام جهانی ۲۰۱۰ و یورو ۲۰۱۲ باعث شده فیفا نسبت به استفاده از فن‌آوری خط دروازه متقاعد شود

نظرات (0)
دو شنبه 20 آذر 1391برچسب:, :: 19:42 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

آموزش ماساژ کف پا

 

آموزش ماساژ کف پا

 

 

آموزش ماساژ کف پا

ماساژ هنر شفا بخش باستانی است که بر روی دستگاه های بدن فواید بسزایی داشته و موجب آرامش و تسکین دردهای عصبی و گرفتگی های عضلانی می گردد و با تشدید جریان خون فشار وارد بر رگ ها و سیاه رگ ها را کم کرده و از ناراحتی های قلبی می کاهد

 

ماساژ درمانی چیست؟

ماساژ درمانی عبارتست ازدست ورزی به روی بافت های نرم بدن، ماساژ درمانی به رهایی از استرس و فشار عضلانی و درد ناشی از صدمات و سرعت بهبود ناراحتی های حاد و مزمن کمک می کند. امروزه میلیون ها نفر در سراسر جهان از ماساژ درمانی به عنوان یک روش مراقبت بهداشتی استفاده می کنند.

معمولاً انواع ماساژورها با یک مکانیسم مشابه به روی بدن اثر می گذارند. زمانیکه ماهیچه ها بیش از حد فعالیت دارند، تجمع مواد زاید از جمله اسید لاکتیک می تواند باعث درد وگرفتگی و حتی اسپاسم عضلانی شود، ماساژ سبب می شود که گردش خون و جریان لنفاوی بهبود یابد و مواد غذایی و اکسیژن تازه به بافت های مزبور رسیده و به خروج مواد سمی از بدن کمک می کنند.

 

ماساژ کف پا

ماساژ کف پا یکی از انواع ماساژ است. ماساژ یكی از سریع ‌ترین و راحت‌ترین راه‌ها برای رهایی از درد است. افراد در زمان‌های مختلف دست به این كار می‌زنند. اگر دقت كرده باشید، گاهی وقت‌ها كه در بخشی از بدن احساس درد و ناراحتی می‌كنیم، ناخودآگاه آن نقطه را ماساژ می‌دهیم یا زمانی كه سردرد داریم، شروع به ماساژ شقیقه و پیشانی خود می‌كنیم.  ماساژ، واكنشی طبیعی و غریزی به وجود درد یا عارضه‌ در بدن است كه گهگاه به آن رو می‌آوریم.

 

با این كه افراد تصور می‌كنند برای انجام ماساژ درمانی، حتماً باید هزینه زیادی را بپردازند، باید گفت كه هركس می‌تواند ماساژ درمانی را بدون تقبل هیچ هزینه‌ای روی خود انجام دهد. بسياري از افرادي كه مي‌گويند به هيچ وجه دست زدن به پاهايشان را دوست ندارند از يك ماساژ محكم و ريتميك پا لذت مي‌برند.

 

آموزش ماساژ کف پا

آموزش ماساژ کف پا

 

اگر زائو در بخش عمده‌اي از زمان زايمان در تخت خود نشسته يا دراز كشيده باشد، ماساژ پا مي‌تواند يك گزينه ايده‌آل باشد. همراه زائو مي‌تواند از قوزك تا نوك انگشتان را محكم ماساژ دهد يا دايره‌هاي كوچكي با انگشتانش در كف پاهاي زائو بكشد. زائو ممكن است در زمان زايمان احساس كند كه پاهايش بسيار سرد شده‌اند؛ در اين صورت ماساژ پا مي‌تواند به گرم شدن آنها كمك كند.

 

آموزش ماساژ کف پا:

-برای انجام ماساژ پاها، روی یک صندلی کوتاه بنشینید و تمام قسمت های کف پا، رویه پا، پاشنه پا و انگشتان پا را به آرامی ماساژ دهید.

 

-برای ماساژ پا یك دست خود را روی پا و دیگری را زیر كف پا قرار دهید و به آرامی‌ از انگشتان پا به سمت قوزك ماساژ دهید و این حركت را به سمت انگشتان ادامه داده و تكرار كنید.

 

-پا را با یك دست نگه داشته و با دست دیگر انگشتان هر پا را محكم فشار داده و به آرامی ‌بكشید.

-با انگشت شست از قسمت بالایی كف پا، به صورت خطی فشار محكم به مركز كف پا وارد كنید و در قوس و برآمدگی پا، فشاری چرخشی اعمال كنید. این حركت را در 2 كف پا انجام دهید.

-یك پا را نگه داشته و به پای دیگر آرام مشت بزنید و با حركات انگشتان دست در سراسر كف پا حركات چرخشی انجام دهید.

-از قوزك پا تا ناحیه ران را با دستان خود ماساژ داده و آن را 5 بار تكرار كنید.

-زانو را با فشار چرخشی انگشتان در ناحیه كاسه زانو ماساژ دهید. ماساژ پا پس از یك ایستادن طولانی می‌تواند عضلات پا را آرام كرده و به حالت اول بازگرداند. ماساژ منظم ران، سیستم لنفاوی را تحریك كرده و ظاهر ران‌ها را بهبود می‌بخشد.

علاوه بر ایجاد آرامش و رفع تنش، متخصصین رفلکش زون تراپی می توانند با استفاده از تحریک نقاط خاصی در کف پا به درمان برخی از بیماری ها بپردازند.

نظرات (0)
دو شنبه 20 آذر 1391برچسب:, :: 19:30 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

 

ماساژ لاغری,ماساژ لاغری موضعی,ماساژ لاغری شک

ماساژ لاغری

 

ماساژ لاغری

ماساژ لاغری-شايد كمتر كسي درباره خواص درماني اين شيوه درماني (ماساژلاغری)در درمان اضافه وزن شنيده باشد. امروزه درمانگران زيادي در سراسر جهان بر اين باورند كه استفاده از ماساژدرماني به تنهايي يا به‌عنوان درمان كمكي در كنار ديگر شيوه‌هاي درماني مي‌تواند نتايج بسيار چشمگيري را در روند لاغري و كاهش وزن داشته باشد. يكي از ساده‌ترين تكنيك‌هاي ماساژ لاغری كه در خانه قابل ارائه به اعضاي خانواده‌است، در اين صفحه با يكديگر مرور مي‌كنيم. در اين روش با شيوه ماساژ براي لاغری موضعي پهلو، بازوها و ران‌ها آشنا مي‌شويد.

 

گام اول ماساژ لاغری:

براي شروع ماساژ لاغری به محيطي آرام احتياج داريم تا ماساژ گيرنده در فضايي آرام و بدون استرس براي دريافت ماساژ آماده شود. در اين شرايط بهتر است از تشكي مناسب با ملحفه‌هاي سفيد و تميز استفاده كنيم تا دريافت‌كننده ماساژ با احساس امنيت و آرامش روي آن دراز بكشد و براي دريافت ماساژ آماده شود. براي ارائه تكنيك‌های ماساژلاغری مي‌توانيد به‌طور همزمان از روغن‌هاي گياهي و موسيقي آرام‌بخش براي بهبود روند درماني ماساژلاغری استفاده كنيد. در اين شيوه درماني براي درمان موضعي چاقي و اضافه وزن در ناحيه شكم مورد استفاده دارد و بهتر است كه ماساژ به‌طور مستقيم روي پوست بدن اجرا شود.

 

گام دوم ماساژ لاغری:

افزايش متابوليسم سلول‌هاي پهلو از طریق ماساژ لاغری

در اين مرحله از ماساژ لاغری،پس از آن‌كه بيمار به پشت دراز كشيدو آماده دريافت ماساژ شد، مي‌توانيد با كمك روغن‌هاي گياهي و يا ژل‌هاي لاغري گياهي ماساژ را شروع كنيد. در اين مرحله كافي است كف هر 2 دست را به‌طور كامل با كمك روغن چرب كرده و با ماساژ پهلوها شروع كنيد. در اين حالت، كف دست راست و سرانگشتانش را روي پهلوي راست بيمار قرار داده و عضلات بيمار را از بيرون به سمت ناف ماساژ دهيد. اين كار را به‌مدت 3 تا 5 دقيقه با هر 2 دست تكرار كنيد. به اين ترتيب كه با رسيدن سرانگشتان دست راست به نزديكي ناف، دست چپ را از پهلو‌ها به سمت ناف حركت دهيد. اين حركت را با فشاري يكنواخت و به‌صورت مستمر تا 5 دقيقه مي‌توانيد تكرار كنيد. توجه داشته باشيد كه اين ماساژ را براي پهلوي چپ نيز با همان فشار و مدت زمان تعيين شده تكرار كنيد.اين ماساژ لاغری با شكستن سلول‌هاي چربي و بالا بردن متابوليسم اين سلول‌ها روند درمان چاقي را تسريع مي‌كند.

 

 

ماساژ لاغری,ماساژ لاغری موضعی,ماساژ لاغری شک

ماساژ لاغری

 

گام سوم ماساژ لاغری:

درمان چاقي ران‌ها با ماساژ لاغری

پس از ارائه ماساژ پهلوها به بيمار از او بخواهيد كه به پهلوي راست دراز بكشد. در اين مرحله ماساژ لاغری و موضعي ران را دنبال مي‌كنيم. در اين حالت نيز با آغشته كردن كف دست‌ها با روغن يا ژل گياهي لاغری از بخش پاييني ران نزديك به زانو به سمت بالاي عضلات ران حركت كنيد. اين ماساژ لاغری كمك مي‌كند تا جريان گردش خون در عضلات ران بالا رفته و به اين ترتيب با افزايش سوخت و ساز سلولي، سلول‌ها و سلوليت‌هاي چربي زودتر از بين بروند. در اين مرحله نيز مي‌توانيد به‌مدت 3 تا 5 دقيقه اين ماساژ را به‌صورت مستمر تكرار كنيد. و پس از اتمام ماساژ ران راست اين تكنيك را روي پاي چپ نيز تكرار كنيد. با كمك اين تكنيك ماساژ لاغری علاوه بر افزايش سوخت و ساز سلولي، مي‌توان بسياري از اخلاط ناسالم و سموم موجود در بدن را نيز براي دفع به سمت كليه‌ها، روده‌ها و سطح پوست هدايت كرد.

 

گام چهارم ماساژ لاغری:

درمان چاقي بازو با يك حركت

در اين مرحله از ماساژ لاغری درمانگر براي درمان چاقي بازوها اقدام مي‌كند. بازو يكي از مهم‌ترين اعضاي بدن به‌ويژه در خانم‌ها محسوب مي‌شود كه محل مناسبي براي انباشته شدن سلول‌هاي چربي است. تجمع سلول‌هاي چربي در اين عضو در بسياري موارد با چاق شدن موضعي بازوها همراه مي‌شود كه غالبا موجب از بين رفتن ظرافت و زيبايي دست به‌ويژه در خانم‌ها مي‌شود.براي درمان و پيشگيري از تجمع سلول‌هاي چربي در اين مرحله از ماساژ لاغری كافي است با حركت‌هاي دوراني روي عضله بازو از سمت آرنج به سمت شانه حركت كنيد. اين تكنيك ماساژ لاغری را 3 تا 5 دقيقه روي عضلات بازو تكرار كنيد و سعي كنيد عضلاتي دروني و بيروني بازو را درگير كرده و موجب افزايش حرارت و متابوليسم سلول‌هاي اين ناحيه شويد. فراموش نكنيد كه همين حركات را در بازوي دست ديگر نيز تكرار كنيد.

 

گام پنجم ماساژ لاغری:

باماساژ لاغری به عضلات ران فرم بدهيد

در اين بخش از بيمار بخواهيد كه به پشت بخوابد و اين بار با كمك سرانگشتان دست خود عضلات ران را از روي پا ماساژ دهيد. براي ارائه اين تكنيك كافي است سرانگشتان دست چپ را به روغن يا ژل لاغري گياهي آغشته كرده و روي ران نزديك به زانو بگذاريد. سپس دست ديگر را روي دست چپ حائل كرده و با كمك فشار هر 2 دست با حركت‌هاي گرد و دوراني عضلات ران را به سمت بالا فرم دهيد. اين تکنیک از ماساژ لاغری علاوه بر شكل دهي به عضلات پا به افزايش جريان گردش خون در پاها كمك مي‌كند و موجب شكسته‌شدن و دفع سلول‌هاي چربي از اين ناحيه مي‌شود.

 

 

ماساژ لاغری,ماساژ لاغری موضعی,ماساژ لاغری شک

ماساژ لاغری

 

گام ششم ماساژ لاغری:

پيشگيري و درمان با ماساژ

بعد از ارائه ماساژ لاغری به دريافت كننده، اجازه دهيد براي مدت كوتاهي از 10 تا 20 دقيقه دراز بكشد و اگر به خواب رفته است در همان حالت بماند. پس از آن او را بيدار كرده و از او بخواهيد يك دوش با آب ولرم بگيرد. تكنيك‌هاي ارائه شده در اين مطلب همگي از جمله شيوه‌هايي است كه علاوه بر آن‌ در حوزه درمان چاقي موضعي بسيار موثر است و روند درماني را تسريع مي‌كند، مي‌تواند به‌عنوان شيوه‌اي موفق در امر پيشگيري از ابتلا به چاقي نيز موثر باشد. به اين ترتيب كه افراد مختلف مي‌توانند با دريافت اين ماساژ از تجمع سلول‌هاي چربي در نقاط مستعد چاقي بدن خود پيشگيري كنند و از تناسب اندام خود مطمئن باشند. ضمن آن‌كه استفاده از اين شيوه  ماساژ لاغری 3 تا 4 بار در هفته به خوش فرم شدن عضلات بدن نيز بسيار كمك مي‌كند.

 

نکته:دريافت ماساژ به‌منظور درمان چاقي موضعي يكي از تكنيك‌هاي موثر است كه امروزه توسط بسياري از درمانگران به‌عنوان يك درمان مكمل در كنار ديگر شيوه‌هاي درماني به بيماران تجويز مي‌شود. با كمك تكنيك های ماساژ لاغری درمانگر با افزايش حرارت موضعي در عضو موجب افزايش متابوليسم و سوخت و ساز عضو مورد نظر شده و به اين ترتيب موجب تسريع روند لاغري عضو مي‌شود. ماساژ اندام‌هاي مستعد چاقي همچون پهلوها، ران‌ها و بازو مي‌تواند علاوه بر جنبه درماني جنبه زيبايي را نيز پوشش دهد. اين شيوه‌اي است كه بسياري از هنرمندان و بازيگران هاليوودي براي حفظ اندام و تناسب خود به‌صورت روزانه و هفتگي از آن استفاده مي‌كنند.

نظرات (0)
دو شنبه 20 آذر 1391برچسب:, :: 19:27 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

 
دستگاه گردش خون
در طول ماساژ مقدار خون بیشتری به قلب پمپاژ می ود و مویرگ هابازتر شده و جریان خون افزایش میابد . که این امر باعث کاهش موقت در سیستولیک و دیاستولیک همراه با افزایش اندکی در ضربان قلب می شود.
...
 
ماساژ درمانی عبارتست از دست ورزی بر روی بافت های نرم بدن. این درمان به رهایی از استرس و فشار عضلانی و درد ناشی از صدما ت و سرعت بهبود ناراحتیهای حاد و مزمن كمك می كند. امروزه میلیونها نفر در سراسر جهان از این روش به عنوان یك روش مراقبت بهداشتی استفاده می كنند. ...
 
ماساژ صورت و بدن در تمام فرهنگ‌ ها و جوامع از قديم ‌الايام شايع بوده و حتي در برخي تمدن ‌هاي قديمي مراکز خاصي براي اين کار وجود داشته است؛ مثلا يکي از قديمي ‌ترين نوشته‌ ها راجع به ماساژ درماني در کشور چين به دست آمده که مربوط به سه قرن پيش از ميلاد است. علاوه بر اين در کشورهاي يونان، ايران، ژاپن و هند نيز اين روش قدمت زيادي دارد ...
 
ماساژ صورت و بدن در تمام فرهنگ ها و جوامع از قدیم الایام شایع بوده و حتی در برخی تمدن های قدیمی مراکز خاصی برای این کار وجود داشته است؛ مثلا یکی از قدیمی ترین نوشته ها راجع به ماساژ درمانی در کشور چین به دست آمده که مربوط به سه قرن پیش از میلاد است. علاوه بر این در کشورهای یونان، ایران، ژاپن و هند نیز این روش قدمت زیادی دارد. ...
 
ماساژ می تواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم به کاهش اندازه بافت چربی در بدن کمک کند. طبق تحقیقات، رژیم غذایی مناسب و ورزش در کنار ماساژ می توانند در کاهش بافت چربی و تناسب اندام نقش داشته باشند. ماساژ در ناحیه بافت چربی و بافت زیرجلدی سبب افزایش سوزاندن چربی در این نواحی می شود و علاوه براین با افزایش جریان خون، اکسیژن و موادمغذی در این بافت ها می تواند سبب افزایش مصرف کالری شود.
نکته دیگر اینکه ماساژ سبب کاهش استرس در بدن می شود. کاهش استرس خود موجب افزایش حساسیت بدن به انسولین و کاهش سریع تر ...
 

ماساژ درماني به عنوان يكي از درمان هاي جايگزين به كاهش اضطراب و سير پيشرفت بيماري ام اس كمك مي كند. ...
 
معمولا انواع ماساژ با يك مكانيسم مشابه بر روي بدن اثر مي گذارند. زمانيكه ماهيچه بيش از حد فعاليت دارد تجمع مواد زايد از جمله اسيدلاكتيك مي تواند باعث درد، گرفتگي و حتي اسپاسم عضلات شود. ماساژ بطور عام و ماساژ سوئدي به طور خاص، گردش خون و جريان لنفاوي را بهبود بخشيده ، مواد غذايي و اكسيژن تازه را به بافتهاي مزبور مي رساند و به خروج مواد سمي و بهبودي كمك مي كند. ...

نظرات (0)
یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 21:30 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

 

از مشت مال تا مبل ماساژور

تکنیک شفا بخش ماساژ درمانی پیشینه ای به بلندای تاریخ، فرهنگ و تمدن بشر دارد.

ماساژ درمانی یکی از کلیدهای اصلی دستیابی به سلامت و آرامش کامل است.

بهبود جریان خون،طراوت جوانی،نشاط زندگی،خوابی لذت بخش،

آرامش اعصاب،کاهش استرس،شادابی و سلامت،

افزایش بهره وری

امروزه ماساژ درمانی به لحاظ نقش مهمی که در سلامت انسان ها دارد، در کشورهای مختلف دنیا پذیرفته شده وبه لحاظ توسعه و ارتقا سلامت و تاثیر آن برای آرام بخشی عمیق، همراه با سادگی و ایمن بودن آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

ماساژدرمانی یک روش موثر برای درمان بسیاری از بیماری ها و تسکین دردهاست.

ماساژ درمانی یک روش جالب، پویا و در عین حال ساده است که می تواند به سلامت پایدار و شادابی شما بینجامد. با استفاده از این روش، قادر خواهید بود علت بروز بیماری و درد را در هر قسمت از بدن برطرف کنید.

تنش و اضطراب، انرژی بدن را کاهش می دهد.هنگامیکه بدن شما از توان جسمی و ذهنی کامل برخوردار نباشد، نیاز به تمرین های ماساژ درمانی خواهيد داشت تا به ارگانیسم بدن خود نیروی تازه ای ببخشید. ماساژ یک عمل کاملا بهداشتی، آرام بخش و تضمین کننده سلامتی جسمی و روانی است. اثر ماساژ، فیزیکی، روانی و هم شفا بخش است.

 

ماساژ گره های چربی حبس شده در اندام های بدن را باز نموده و جریان آزاد مایعات را در نسج میسر می سازد مواد زائد را از سیستم بدن خارج می نماید. ماساژ باید در حال استراحت و به دور از فشار روانی و بدون عجله صورت پذیرد، چون در حال فشار روانی کانال های خروج مواد زائد و سمی منقبض شده و بسته می شوند ولی در حال استراحت کانال های فوق آزاد هستند و لذا مواد زائد و سمی به راحتی دفع می شوند.

مدت ماساژ برای اندام های مختلف 10 الی 20 دقیقه کافی است که باید هر روز یا یک روز در میان انجام شود. شرط نتیجه این است مثل هر متد درمانی دیگر به طور منظم انجام پذیرد. هر موقع روز برای ماساژ مناسب است ولی بهترین موقع حداقل 2 ساعت پس از غذا خوردن است.

تنفس عمیق و ماساژ صبحگاهی

ماساژ صبحگاهی سر و صورت، گوشها، دست ها، پاها و کف پاها برای سلامت انسان بسیار موثر است. به همراه ماساژ از تنفس عمیق و خنده درمانی بهره جویید.

با استفاده از ماساژ درمانی، می توانید شادابی، طراوت پوست و جوانی خود را حفظ کنید. نقاط مهم صورت یعنی پیشانی، اطراف چشم ها، طرفین بینی، گونه ها و اطراف دهان را با انگشتان دست، فشار و ماساژ دهید. با این روش کشیدگی عضلات بر طرف شده و ماهیچه ها سفت می شوند. این روش را به طور منظم حداقل برای هر هفته یکبار برای خود برنامه ریزی نمایید.

این روش ماساژ درمانی بسیار موثر است تنش را از انسان دور می کند، آرامش را به ارمغان می آورد، دستگاه گردش خون را بهبود می بخشد و ذخیره ای از اکسیژن را به پوست و سلول ها می رساند و برای داشتن پوستی نرم، با طراوت و شاداب سودمند است.

کمک هایی که بدن از طریق ماساژ دریافت می کند، باعث پاکسازی آن از سموم و ناخالصی ها از طریق دفع مواد زائد، به صورت مایع می شود و همین مساله، به کل سیستم بدن، طراوت و تعادل می بخشد. در واقع ماساژ، گردش خون را تحريک نموده و بهبود می بخشد و در نتیجه مواد زاید به راحتی از بدن دفع می شوند. این عمل برای کاهش اضافه وزن نیز مؤثر خواهد بود.

تحقیقات جدید در فرانسه، انگلستان، اسکاتلند، کانادا، ایالات متحده و سایر کشورهای غربی، کشفیات نوینی را در مورد ماساژ درمانی نشان می دهد.

ماساژ درمانی در واقع، نتایج طب سوزنی را به همراه دارد با این تفاوت که در این روش، از فشار به جای سوزن استفاده می شود و بهداشتی تر نیز می باشد.

دکتر دالت از متخصصان بیمارستان بویون پاریس، در کتاب خود اشاره می کند که چگونه با فشار و ماساژ ساده انگشتان، آرامش برقرار می شود، درد تسکین می یابد، جریان خون بهتر انجام می شود و حرکات تنفسی، به ویژه در بیمارانی که آسم و مشکل ضربان قلب دارند بهبود می یابد و پس از به کار بردن این روش، بهبودی چشم گیری در وضع آنها دیده می شود.

وقتی در جایی از بدنتان احساس درد می کنید، فورا آن محل را فشار و ماساژ بدهید تا آزاد و راحت و به دور از درد و بیماری زندگی کنید.

توضیح: مراکز بازتابی در واقع سلسله اتصالاتی هستند که انرژی را به سراسر مدارات بدن منتقل و جریان آن را به سمت اندام ها و سیستم عصبی هدایت می کنند.


چگونه از زانو های خود مراقبت کنیم.

مفصل زانوها، از مهمترین مفاصل بدن است که مستقیما وزن بدن را تحمل می کنند، ساختمان آن به گونه ای طراحی شده که ضمن استحکام کافی برای اندام های تحتانی، اجازه انجام حرکات مختلفی را نیز می دهند. تحرک زانوها به تغذیه مفصل ها، قدرت عضلانی و دامنه حرکتی زانوها کمک میکند.

1-اگر به کاری اشتغال دارید که ناگزیر از نشستن روی صندلی به مدت طولانی هستید، هر ساعت 1 بار از جای خود برخیزید و چند دقیقه راه بروید و یا پاهای خود را از زمین بلند و صاف کنید.

2-اگر شغلتان ایستادن طولانی را می طلبد، در هر ساعت چند بار زانوهای خود را خم و راست کنید.

3-هنگام خوابیدن به پشت، بالشی را زیر زانوهای خود قرار دهید، چنان چه به پهلو می خوابید از بالش بین زانویی استفاده کنید. پس از بیداری با چندین حرکت آرام زانو ها را خم و راست کنید.

4-به کنترل وزن خود اهمیت ویژه ای بدهید، وزن اضافی خود را کاهش دهید. با استفاده از ورزش های تقویتی و کششی قدرت عضلانی و انعطاف پذیری بافت های اطراف مفصل ها را بهبود ببخشید.

روش شفا بخشی درد زانوها

دست خود را بالای استخوان (کاسه) زانو در دو سوی زانو قرار دهید، با انگشتان شست و میانی تا 5 سانتی متر بالای کاسه زانو را به مدت چند ثانیه فشار دهید و سپس نقطه نرم یا تورفتگی زیر استخوان (کاسه) زانو را با شست و انگشت میانی برای مدت 7ثانیه فشار دهید. معمولا این روش برای پایان بخشیدن به درد زانوها مفید است.


پاها از جمله اندام های مهم بدن هستند که همواره در سراسر تاریخ بشر مطرح بوده، به طوری که توجه اطبا عهد باستان را به خود جلب کرده و به لحاظ زمانی، این توجه را می توان از مصر تا ژاپن پیگیری نمود. گروهی بر این باورند که ماساژ درمانی از پیوند طب سوزنی و ماساژ به روش ژاپنی نشات گرفته و به تدریج در طول زمان پیشرفت کرده است. از سوی دیگر، تحریک مراکز بازتابی و ماساژ پا از دیر باز، بخشی از روشهای شفا بخش حکیمان بومی آمریکا بوده است. شواهد موجود نشان می دهد که گونه های مختلف ماساژ درمانی در جامعه امروزه غرب توسعه یافته است.

در هر فرصت با پاهای برهنه راه بروید این کار ماهیچه های پا را تقویت و جریان خون شما را بهبود می بخشد. با مالش و فشار دست ها قسمت های پشت پاها و ساق پاها را ماساژ دهید، و سپس قسمت بالا و کف پاها و انگشتان پاها را ماساژ دهید. به این منظور می توانید از ماساژور ویژه پا و ساق پا استفاده نمایید. این دستگاه مراکز بسیاری را در کف پای شما تحریک می کند، به هنگام ماساژ عضلات پشت ساق پا نیز منقبض می شوند و خون را به سمت بالا پمپاژ می کنند، این ماساژ جریان خون را در سراسر بدن بهبود می بخشد و سلامت و شادابی را برای شما به ارمغان می آورد.

استفاده از ماساژور پا و ساق پا برای سلامت کمر، تسکین نقاط درد ناک در پایین تنه بدن به ویژه ناراحتی های روده بزرگ موثر است و نیروی شفا بخش اندام های بدن شما را افزایش می دهد. 

 

ماساژ کف پاها، بیشتر کانون های حساس مربوط به کانون های بدن تحریک نموده و احساس آرامش بیشتری را براي شما به ارمغان می آورد. به طوریکه روی صندلی به خواب می روید. با این روش، در واقع همه غدد و اعضای بدن به طور طبیعی کار خود را انجام می دهند. و هنگام خواب، بدن شما سلول ها و بافت های جدیدی می سازد و این زمان بهترین موقع برای شفا بخشی است.

فواید ماساژ پاها: تحریک جریان های عصبی، رفع سریع خستگی، افزایش سریع انرژی بدن، نوسازی سلول ها و اعضای بدن --> جوانی پایدار

نمودار زیر، تاثیر ماساژ از کف پا برای اندام های اصلی بدن را نشان می دهد.

ترجمه اسامی اعضای اصلی بدن متصل به کف پا در نمودار بالا به ترتیب از بالا به پایین

مغز پیشین،بینی، غده هیپوفیز، اعصاب سه گانه، مخچه، رشته مغز، گردن، نقطه فشار خون، غده پاراتروئید، مری، غده تروئید، شبکه سلیاک، پانکراس یا لوزالمعده، دوازهه، کلیه، حالب، مثانه، روده بزرگ، مقعد، نقطه بی خوابی، غده جنسی و اعصاب سیاتیک


تاثیر ماساژ برای جوان سازی و شادابی

چنانچه سلول های بدن با اکسیژن کافی تغذیه نشوند روند بیماری و پیری زودرس تسریع می گردد بنابراین ماساژ میتواند به فعال کردن دوباره اندام ها به ویژه شش ها، کبد، کلیه ها، پوست کمک نموده و شرایط ساختن سلول های جدید را فراهم آورد و مواد زائد و سموم جمع شده را به سرعت از بدن خارج نماید. روش های ماساژ درمانی، همراه با تنفس عمیق برای حفظ جوانی، شادابی و سلامتی بسیار مفید است. این روش ترکیبی، باعث افزایش نیروی ایمنی بدن می شود؛ فشار خون را تنظیم می کند و کارایی قلب و عروق و دستگاه تنفسی را بهبود می بخشد. ذهن و جسم  شما را به سرعت سرشار از آرامش و انرژی می سازد. زیرا با انجام ماساژ به همراه تنفس عمیق، میزان سوخت و ساز بدن و فرایند اکسیژن رسانی به سلول ها، به حالت  طبیعی باز می گردد و سلول های جدید جایگزین سلول های قدیم می شوند. این روند در واقع به معنای جوانسازی و شادابی بدن است. پس در صورت امکان،روش های ماساژدرمانی و تا 70 تنفس عمیق را در برنامه روزانه خود بگنجانید.


آیا می خواهید در سراسر بدن خود احساس سلامتی و آرامش کنید؟

ماساژدرمانی یک روش جالب، پویا و در عین حال ساده است که می تواند به سلامت پایدار و شادابی شما بیانجامد. با استفاده از این روش، قادر خواهید بود علت بروز بیماری و درد را در هر قسمت از بدن برطرف کنید.

نیروهای قوی و شفادهنده حاصل از ماساژ درمانی، باعث تجدید انرژی، زنده دلی و زیبایی می شود و بیماری و درد را از زندگی شما دور می کند.

بدن شما از آن دسته از نیروهای انرژی برخوردار است که ماه، ستارگان و خورشید در مکان های خود استفاده می کنند. این نیروها توسط یک سیستم الکتریکی با کلیدهای فراوان راه انداز و ازکارانداز کنترل می شوند.

مدارهای اصلی در درون هر عضو، غده و عصب در جریان است، منتهی الیه و یا کانون های فشار این مدارها در دست­ ها، پاها و قسمت های دیگر بدن قرار دارد. با ماساژ دادن و به کار انداختن این کانون های فشار، نه تنها درد متوقف می شود، بلکه نیروی شفابخشی از طریق خطوط الکتریکی که قبلا بسته بودند، به کلیه قسمت های بدن ارسال می شود. وقتی این مجاری حیاتی بسته باشند، غدد و اندام هایی که درست کار نمی کنند شما را به سوی بیماری می­ کشانند.

در درون انسان نیرویی وجود دارد که التیام بخش و شفابخش است.

ماساژدرمانی به شما امکان می دهد که مشکلات نهفته بدن را پیش از آن که به مرحله حاد برسند، کشف کنید، انرژی بیشتری بدست آورید، به راز جوانی دست یابید و یاد بگیرید که چگونه برای افزایش سریع انرژی در هر کجا که هستید در اداره، دفترکار، در حال خرید، در حین رانندگی و ...، هنگامی که خسته شده اید تجدید نیرو و انرژی کنید.

تکنیک های ماساژ درمانی، به تنش های عصبی و عضلات گره خورده شما آرامش می بخشد و فقط در چند دقیقه، خستگی و کوفتگی را از بدنتان بر طرف می نماید و جریان حیاتی جدید و تازه ای را به سراسر بدن شما می فرستد. جریان عظیم و گسترده ای از خون را در سرتاسر بدن، بدون هیچگونه فشار یا تقلای زیاد به راه می اندازد.

باسپاس از پروردگار هستي و تشكر از نویسنده و مترجمان کتاب ماساژدرمانی

 

نظرات (0)
یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 21:15 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

از مشت و مال تا ماساژدرمانی

ماساژدرمانی

ماساژ به عنوان یکی از روش‌های پرطرفدار برای رفع خستگی، لاغری، چاقی، رفع دردهای عضلانی و شادابی پوست مورد توجه مردم قرار گرفته است.


تبلیغات فراوان مراکز و افراد مختلف برای جلب مشتری در گوشه و کنار به طور گسترده‌ای به چشم می‌خورد.

کافی است نگاهی به مجلات زرد و سفید و روزنامه‌ها و سایر نشریات بیندازید، یا در فضای مجازی (اینترنت) گشت و‌گذاری داشته باشید، آن‌گاه با سیل عظیمی از تبلیغات مواجه خواهید شد که شما را به انواع ماساژ دعوت می‌کنند. این در حالی است که اگر چه ماساژ درمانی موضوع جدیدی است اما نیاز به نفر دومی هم ندارد، چرا که بسیاری از ما به صورت غریزی وقتی سرمان درد می‌کند، با انگشت روی شقیقه‌هایمان را فشار می‌دهیم تا احساس آرامش کنیم؛ یا بعد از فوتبال و پیاده‌روی ماهیچه‌های پای خود را مالش می‌دهیم. این ها نمونه‌های فطری از ماساژ هستند.

 

کلمه ماساژ از یک کلمه یونانی به نام massein که به معنی مالیدن است و مربوط به یک لغت لاتین Manus به معنای دست می باشد، گرفته شده است و تعریف‌های مختلفی دارد که یکی از آنها این است که می‌گوید: ماساژ عبارت است از یک سری حرکات منظم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌و اصولی که روی بافت‌های بدن به منظور اهداف خاص به کار می‌رود.

 

از طرفی برای ماساژدرمانی هم تعاریفی ذکر شده است که به یک نمونه از آن اشاره می‌کنیم.

ماساژدرمانی هم در طب سنتی وجود دارد و هم در طب نوین که در طب سنتی با حرکات دست، کشش‌ها و فشار‌های خاص روی نقاط مختلف بدن انجام می‌شده و در طب نوین تحت عنوان یکی از شاخه‌های فیزیوتراپی انجام می‌شود که علاوه بر استفاده از حرکات دست، از تجهیزات و دستگا‌ه‌های مختلفی نیز استفاده می‌شود.

 

تاریخچه ماساژدرمانی

ماساژدرمانی به 2700 سال قبل از میلاد بر‌می‌گردد. در کتاب امپراتور زرد (کتاب مرجع طب داخلی چین) برای درمان فلج و تب و لرز، به ماساژ پوست و نیز تمرینات روی دست و پا توصیه شده است. بقراط از حدود 400 سال قبل از میلاد برای درمان آسیب‌های جنگی و ضرب‌دیدگی‌های ناشی از شکار و حوادث و ... از ماساژدرمانی استفاده می‌کرد. ژاپنی‌ها‌‌‌‌‌‌‌‌‌، مصری‌ها و رومی‌ها نیز از ماساژدرمانی استفاده‌های زیادی می‌کردند.

ماساژدرمانی در طول تاریخ همیشه همراه مردم بوده است و همه تمدن‌ها از این روش درمانی برای درمان و حتی تمدید قوا، کاهش اضطراب، رفع خستگی و... استفاده می‌کردند.

ماساژدرمانی با پیشرفت علم پزشکی، شکل و شمایل نوینی به خود گرفت و علی‌رغم این‌که بسیاری از روش‌های طب قدیم در طب نوین به فراموشی سپرده شد‌‌‌‌، اما ماساژدرمانی توانست با تغییر شکل دادن و به روز شدن‌‌‌‌‌، باقی بماند و تحت عنوان فیزیوتراپی هنوز هم منشأ بسیاری از درمان‌های فیزیکی باشد.

به طور کلی هر کار درمانی را باید زیر نظر پزشک انجام داد و  از انجام هر کار درمانی توسط افراد ناآگاه و غیرمتخصص و به طور خود‌سرانه پرهیز نمود.

چگونگی تاثیر ماساژ

ماساژ با بهبود گردش خون و جریان لنفاوی باعث می‌شود مواد ‌غذایی و اکسیژن تازه به بافت‌های مزبور رسد و مواد سمی از آن خارج شود. همچنین باعث ترشح اندرونین‌ها (یا نابودکنندهای درد) و افزایش ترشح هورمون سروتونین (تعدیل‌کننده خلق و خو) می‌شود و ثابت شده است که ماساژ‌‌‌، هورمون استرس (کورتیزول) را آزاد می‌نماید و در نتیجه باعث کاهش استرس می‌گردد.

هنگام گرفتگی عضلانی یعنی وقتی ماهیچه بیش از حد فعالیت می‌کند و باعث درد و اصطلاحا گرفتگی عضلانی می‌گردد، با افزایش جریان خون، این مواد زائد از بدن دفع می‌شود و باعث کاهش درد می‌گردد.

ماساژدرمانی

توصیه‌های قبل از ماساژ درمانی

بسته به نوع ماساژ و محل آن دستورات متفاوت است. به عنوان مثال در طب سنتی می‌گویند بهتر است معده پر نباشد و از طرفی باید قبل از ماساژ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، پاکسازی انجام شده باشد، در غیر این صورت نتیجه خوبی حاصل نخواهد شد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، زیرا در طب سنتی ماساژ باعث دفع مواد زائد می‌شود و با خارج شدن مواد زائد‌‌‌‌ در عضو خلا ایجاد می‌شود که اگر پاکسازی صورت نگرفته باشد، مواد زائد دیگری جایگزین می‌شود و حتی ممکن است عضو مورد نظر به درد شدید‌تری دچار شود.

 

موارد احتیاط در ماساژدرمانی

در بعضی موارد ماساژدرمانی نباید انجام شود، مثل شکستگی‌ها یا سوختگی‌ها یا زخم‌های باز و حتی مواردی مثل تب بالا، یرقان، بیماری‌‌های عفونی پوستی، کوفتگی‌ها و اصطلاحا رگ به رگ شدن ، بسیاری از بیماری‌های مزمن، آرتریت و همچنین بیماران قلبی.

در بعضی موارد حتما باید پزشک را مطلع کرد، مثل بارداری، بیماری‌های قلبی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، سرطان و ....

به طور کلی هر کار درمانی را باید زیر نظر پزشک انجام داد و  از انجام هر کار درمانی توسط افراد ناآگاه و غیرمتخصص و به طور خود‌سرانه پرهیز نمود.

در بسیاری از موارد مشاهده شده که در اثر یک سانحه، دست یا پای فردی دچار آسیب‌دیدگی شده و با مراجعه به فرد غیر‌متخصص که تحت عناوین شکسته‌بند یا جاانداز و از این قبیل اسم‌ها فعالیت می‌کنند‌‌‌‌‌، عضو آسیب‌دیده دچار نقص عضو شده است، یعنی با فشارهای کششی غیر‌اصولی باعث شکستگی یا جراحت بیشتر عضو شده‌اند، لذا توصیه بنده به مردم این است که هیچ‌گاه خود را به دست افراد ناآگاه و غیرمتخصص نسپارید.

نظرات (0)
یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 20:30 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

ماساژ تایلندی

 
 

در تایلند همه جا مکانهایی با عنوان ماساژ به چشم میخورد.شاید تنها یک حصیر کوچک که روی زمین پهن شده و یا تختها و صندلیهایی که کنار هم چیده شده ...اساس ماساژ تایلندی:این  هنر باستاني ؛درمان بدن براي شفا ؛سلامت و تندرستي و تغيير و دگرگوني است.


ماساژتايلندی يک نوع مهارت دستي ميباشد که با استفاده از کشش مثبت و فشار ملايم در مسير و امتداد خطوط انرژي انجام ميشود.اين حرکات به شما کمک ميکند تا:

 

-ساختار اسکلتي خود را تنظيم کنيد.
-انعطاف پذيري بدن را افزايش دهيد.
-تنش هاي ماهيچه اي و مفصلي خود را تسکين و يا کاهش دهيد.
-اندامها و ارگانهاي داخلي بدن را تحريک کنيد.
-سيستم انرژي بدن خود را ميزان و در حد تعادل دراوريد.


  ماساژ تایلندی از دو روند اساسي و اوليه استفاده ميکند:
1-با انجام فشار ملايم به وسيله دستها و پاها

2-با تنوع گسترده اي از حرکات و جنبش هاي کششي و کنش پذير
با انجام اين دو تکنيک   که بايستي در محيطي آرام و مرافبه اي انجام پذيردباعث ايجاد فضا در ساختار اسکلتي و ماهيچه اي بدن ميشود.بدن شروع به باز شدن و انعطاف پذيري ميکندو حرکات و جنبش هاي بدن آسان ميگردد.


در حاليکه ذهن به آرامي به هوشياري برميگردد؛تنش و مواد سمي از مفاصل و ماهيچه ها بافتهاي رابط آزاد ميگردد. ماساژ تایلندی به يوگا براي افراد تنبل تشبيه شده است که در آن تمام عضلات بدن کشيده ميشوند و مفاصل نيز باز و بسته ميشوند و در ان کليه ماهيچه ها،رگها.. اعصاب و روان و همچنين پوست بدن حالت ارامشي پيداکرده و قواي جسماني افزوده ميگردد.

تلفیقی از روانشناسی، مذهب و هنر است که یک ماساژور حرفه ای با به کارگیری آن، نیرو و انرژی مثبت خود را به ماساژ گیرنده منتقل می کند و آن فرد پس از اتمام ماساژ، احساس خوشایندی از آرامش، نشاط، شادابی و شارمانی را تجربه خواهد کرد. بر اساس تئوری ماساژ  تایلندی، خطوط دهگانه و نامحسوس انرژی قلب این ماساژ است.

این خطوط نامرئی که حدود دو انگشت با سطح پوست فاصله دارند، در تمام نقاط بدن پراکنده بوده و تندرستی و سلامتی انسان متکی بر تعادل این خطوط است. مادامی که به هر دلیلی تعادل این انرژی ها به هم بخورد، هماهنگی ارگانیک بدن دچار اختلال شده و در نتیجه درد و بیماری به وجود می آید. تکنیک های ماساژ سنتی تایلند باعث می شود تا انرژی حبس شده در این کانالها شناسایی و آزاد گردد و در نتیجه تعادل و بهبودی حاصل می شود.

در ماساژ  تایلندی بر خلاف ماساژ غربی-که با ضربه های پی در پی روی بدن بدون پوشش انجام می شود- ماساژور ماساژ تایلندی از روی لباس فشارهای ملایم و کشش های ماهیچه های را به صورت آرام و ریتمیک اعمال می نماید

 

ماساژ تایلندی        ماساژ تایلندی

نظرات (0)
شنبه 18 آذر 1391برچسب:, :: 21:6 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

 

نرمش هایی برای تقویت لگن و پا

از این نرمش ها برای آماده شدن جهت ورزش های شدیدتر و ورزشهای ایروبیک، به عنوان بخشی از گرم کردن پیش از ورزش یا سردکردن پس از اتمام ورزش می توان استفاده کرد

در این بخش نرمشهایی برای افزایش انعطاف پذیری و قوی کردن مفاصل لگن و پاها آورده شده است که با توجه به آمادگی بدنیتان می توانید از آنها استفاه کنید
 
*بالا آوردن پا به صورت مستقیم:
این نرمش عضلاتی را  که لگن را خم و زانو را صاف می کنند تقویت می کند. به پشت دراز بکشید، زانوها را خم کنید و پاها را صاف نگه دارید. یک زانو را باز کنید و پا را به حالت مستقیم در آورید، عضلات این پا را سفت کنید و زانو را تا آنجا که میتوانید مستقیم نگه دارید. این پا را در حدود ۵۰ سانتیمتر بالاتر از زمین نگه دارید. دقت کنید که کمر خم نشود و کاملاً مستقیم باشد. پا را بالا نگه دارید و تا ده ثانیه بشمارید. سپس پا را شل کنید و این کار را برای پای دیگر تکرار کنید.
 
*نرمشی برای لگن:
این نرمش را می تواند در حالت ایستاده و یا در حالتی که به پشت درازکشیده اید انجام دهید. اگر به پشت دراز کشیده اید تا آنجا که می توانید پاها را دور از یکدیگر ببرید. رانها و پاها را به داخل بچرخانید به نحوی که انگشتان پاها به طرف یکدیگر بیایند، سپس پاها را به خارج بچرخانید.
 
اگر در حالت ایستاده هستید یک پا را تا آنجا که می توانید از بدن دور کنید. پاشنه  پا را به داخل و به خارج بچرخانید و برای اینکه بهتر بتوانید این نرمش را انجام دهید با دست به جایی تکیه کنید.
 
*حرکت پاها به عقب:
این نرمش موجب می شود که نیروی پاها و قابلیت حرکت لگن به عقب افزایش یابد. برای حمایت کافی می توانید با دست به جایی تکیه کنید. زانوها باید صاف باشند، سپس پاها را از ناحیه لگن به عقب حرکت دهید، مستقیم بایستید و کمر را خم نکنید.
 
*تقویت زانو:
این ورزش موجب تقویت و تحکیم زانوها می شود. روی یک صندلی بنشینید و با سفت کردن عضلات ران زانو را مستقیم نگه دارید. میتوانید دست خود را روی پاها قرار دهید و انقباض عضلات را احساس کنید. در حالی که زانو را در این حالت نگه داشته اید، با پنجه پا حرکت دورانی انجام دهید. به مرور زمان که زانوها قوی شوند می توانید مدت زمان مستقیم نگه داشتن زانوها را افزایش دهید. با صدای بلند بشمارید و نفس خود را حبس نکنید.
 
*تقویت عضلات خم و راست کننده زانو:
این ورزش عضلات خم و راست کننده زانو را تقویت می کند. در یک صندلی که پشتی صافی دارد بنشینید و پاها را از ناحیه مچ روی هم قرار دهید. پاها می توانند مستقیم باشند و یا می توانید هرچقدر که می خواهید آنها را از زانو خم کنید. می توانید چند حالت مختلف را امتحان کنید. با پایی که در زیر قرار گرفته به بالا فشار بیاورید و با پای بالایی به پایین فشار وارد کنید. به اندازهای فشار وارد کنید که پاها نتوانند حرکت کنند. به مدت ده ثانیه بشمارید؛ سپس پاها را شل کنید و جای پاها را عوض کنید. در طول مدت نرمش نفس خود را نگه ندارید.
 
*کشش عضلات پشت ران:
این نرمش برای افرادی که دچار گرفتگی عضلات پشت ران هستند مفید است.
 
تذکر: در صورتی که زانوهای شما نا استوار و بی ثبات هستند و یا شکل آنها طوری است که به عقب خم شده اند از انجام این حرکت خودداری کنید.
 
به پشت دراز بکشید. زانوها خمیده و پاها صاف باشند. یک پا را از ناحیه ی بالاتر از زانو با دست بگیرید. زاویه  ران با لگن باید 90 درجه باشد. نگه داشتن پا نباید به نیروی دستها وابسته باشد. سپس به آرامی زانو را صاف کنید. تا آنجا که می توانید پا را مستقیم نگه دارید و تا ده ثانیه بشمارید.
 
تذکر: مراقب کشش بیش از حد باشید. زیرا ممکن است موجب کشیدگی عضلات و آسیب دیدگی شود.
 
*کشش تاندون آشیل:
این تمرین به حفظ انعطاف پذیری تاندون آشیل کمک میکند. تاندون آشیل یک وتر عضلانی بزرگ است که در پشت پاشنه قرار گرفته است. خصوصاً این نرمش برای سرد کردن عضلات پس از انجام پیاده روی و دوچرخه سواری مناسب است. همچنین برای افراد مبتلا به اسپوندیلیت آنکلیوزان یا چسبندگی مهره ها، آرتریت پسوریازیسی و گرفتگی عضلات ساق پا می تواند استفاده شود.
 
در مقابل یک دیوار بایستید، یک پا را جلوتر از پای دیگر قرار دهید. پنجه ها رو به جلو باشند و پاشنه ها روی زمین قرار داشته باشند. به جلو خم شوید و با دستها به دیوار تکیه کنید، زانوی پای جلوتر را خم کنید و زانوی پای عقب را صاف نگه دارید در این حال هنوز پاشنه های شما به زمین چسبیده اند. در این صورت کشش را در عضلات ساق پا احساس خواهید کرد. این حالت را برای ۱۰ ثانیه حفظ کنید. مراقب باشید که این حرکت را به صورت ناگهانی انجام ندهید بلکه به آرامی حرکت کنید.

*پنجه پا:
این نرمش علاوه بر پنجه ها عضلات ساق پای شما را نیز تقویت می کند و در راه رفتن و بالا رفتن از پله ها و ایستادن کمتر خسته می شوید. برای حمایت کافی به یک میز و یا به دیوار تکیه بدهید. پنجه های پا را بالا ببرید. این حالت را برای ۱۰ ثانیه حفظ کنید. سپس به آرامی پنجه ها را پایین ببرید.
توجه: هر چقدر که به انجام حرکتها ادامه دهید نکته مهم این است که تعادل خود را حفظ کنید و مچ پاهای خود را کنترل کنید. اگر انجام این نرمش ها برای شما مشکل است و یا نمی توانید در حالت ایستاده نرمش کنید می توانید برخی از آنها را در حالت نشسته انجام دهید.

 

نظرات (0)
شنبه 18 آذر 1391برچسب:, :: 21:1 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

 


 
نقش ورزش در بهبود مشکلات جنسي

عدم آگاهي نسبت به نقش ورزش در بهبود روابط زناشویی تقریبا عموميت دارد، بنابراین توصیه می شود این نکات را جدی بگیرید

 

نقش ورزش در بهبود مشکلات جنسي را مي‌توان در دو سطح زير مورد بررسي قرار داد:

الف) اهميت ورزش‌های عمومی
ورزش‌هاي عمومي مي‌تواند هم از طريق روحي و رواني و هم از طريق فيزيکي و بدني باعث بروز آثار مفيدي در روابط جنسي شود. البته اين نوع ورزش بايد به‌طور منظم (روزانه و يا حداقل 3 تا 4 بار در هفته) و با فشار متوسط انجام شود تا آثار مفيد خود را نشان ‌دهد. ورزش مي‌تواند باعث افزايش شادابي و طراوت و نهايتا بهبود قابل توجه ميل جنسي در هر دو جنس شود.

ورزش مي‌تواند باعث ايجاد خواب بهتر و کاهش خمودگي و خستگي و کاهش استرس و فشارهاي عصبي شود و نتيجه‌ آن مي‌تواند ايجاد رابطه جنسي بهتر را باعث شود.

با ورزش مي‌توان به برطرف کردن مشکلات حرکتي در هر دو جنس کمک کرد و موجب تقويت عضلات، افزايش انعطاف‌پذيري عضلات و بافت نرم و بهبود دايم حرکت مفاصل شد که يکي از نتايج آن، کمک به بهبود روابط زناشويي و مخصوصا رسيدن به ارگاسم (اوج لذت جنسي) است.

ورزش مي‌تواند باعث افزايش اعتماد به نفس فرد در انجام فعاليت‌هاي زناشويي شود. انجام ورزش‌هاي اختصاصي مي‌تواند به برطرف کردن درد (به خصوص دردهاي ناحيه لگن) کمک کند. لازم به ذکر است که درد مي‌تواند در مراحل مختلف ارتباط جنسي به عنوان يک عامل اخلالگر در کاهش ميل جنسي، کاهش فعاليت‌هاي بدني فرد در حين نزديکي، جلوگيري از رسيدن به ارگاسم و... نقش داشته باشد.

ب) اهميت ورزش‌های اختصاصی عضلات کف لگن
با توجه به نقش مهم عضلات کف لگن در عملکرد جنسي در هر دو جنس (مرد و زن) فيزيولوژي و ورزش‌ درماني مي‌تواند نقش قابل توجهي در بهبود مشکلات جنسي داشته باشد. مهم‌ترين اين موارد عبارت‌اند از:

• کمک به برطرف کردن بي‌اختياري ادراري در هر دو جنس که نهايتا مي‌تواند در بهبود فعاليت‌هاي جنسي نيز تاثيرگذار باشد.

• کمک به تقويت هرچه بهتر عضلات کف لگن مي‌تواند در بهبود لذت جنسي به خصوص در آقايان در حين نزديکي نقش داشته باشد.

• کمک به آقاياني که مشکل انزال زودرس دارند: افزايش آگاهي فرد از عملکرد عضلات کف لگن و تسلط در به خدمت گرفتن اين عضلات مي‌تواند باعث افزايش اعتماد به نفس فرد و ريلکسيشن عضلات و غلبه به اضطراب فرد و نهايتا بهبود انزال زودرس شود. ضمن اينکه ريلاکسيشن عضلات خود نيز مي‌تواند روي سيستم عصبي تاثير گذار بوده و در کنترل زمان انزال نقش داشته باشد.

• کمک به حفظ نعوظ آلت تناسلي در مردان: با بهبود عملکرد عضلات کف لگن اين امکان به وجود مي‌آيد که با بالا بردن فشار در قاعده آلت تناسلي از طريق اعمال فشار روي وريد عقبي، جريان به خارج خون وريدي کاهش پيدا کرده و نعوظ حفظ شود.

 
»»» نکات مهم «««

 *ورزش در سلامتی یک رابطه جنسی موثر است؛ برای داشتن رابطه زناشویی موفق نیاز به سلامتی کامل است و سلامتی جز با ورزش و تغذیه و استراحت بدست نمی آید بدون شک کسی که صحیح و اصولی و مداوم ورزش می کند و تغذیه مناسب و استراحت کافی دارد؛ بدنی سالمتر و اعصابی آرامتر خواهد داشت و تمرکز اعصاب و آرامش روانی جزو موارد اساسی در داشتن یک رابطه زناشویی موفق است.

*کسی که ورزش می کند متابولیسم بالاتر و در نتیجه بدنی سالمتر دارد؛ دستگاه های وی (اعم از گوارش - گردش خون - تناسلی و ...) بهتر کار می کنند. از طرفي كساني كه ورزش مي كنند داراي ميزان نرمال تري از تستوسترون هستند كه به رابطه زناشویی كمك مي كند.

*ورزش هايي كه به طور معمول انجام می شوند مي توانند باعث ايجاد تعادل در خواب و كاهش خستگي و استرس و فشارهاي عصبي گردند وبه طور غير مستقيم رابطه جنسي را بهبود دهند ولي برخي از ورزش ها كه باعث تقويت عضلات لگن مي شوند با ايجاد انعطاف پذيري در عضلات اين رابطه را بهبود مي بخشند.

*همانطور که گفته شد به غير از ورزش هاي روتين، يكسري ورزشهاي اختصاصي مربوط به كف لگن وجود دارند كه اگر زن و شوهر (خصوصا مردان)، بتوانند كنترل روي اين عضلات داشته باشند به بهبود انزال زودرس كمك شده وهمچنين باعث بالا رفتن فشار در قاعده آلت تناسلي اقايان خواهند شد، در نتيجه اثري كه روي وريد ان قسمت دارد باعث حفظ بيشتر نعوظ در اقايان مي شود.

*ورزش نقشی در بالا بردن میل جنسی ندارد؛ به گفته کارشناسان و متخصصین هر شخصی که می خواهید کمتر به افکار و اعمال جنسی رو بیاورد، باید ورزش کند ( البته ورزش یک راه حل این مسئله است).

*ورزش از نظر قوای جسمی در رابطه زناشویی تاثیر دارد و رابطه ی را بسیار فعال و در حین رابطه زن و شوهر را از شادابی روحی بالاتری برخوردار می کند.

 *باید به یاد داشته باشیم بعداز ورزش بلافاصله نباید نزدیکی داشت زیرا خستگی ناشی از ورزش، در کیفیت آمیزش نقش بسزایی دارد، پس بهتر است که بعد ازورزش، دوش گرفته شود و بعد از استراحت کافی، این کار انجام شود.

** به یاد داشته باشیم ازدواج بهترین و شیرین ترین شکل دوستی است، بنابراین همسرمان را به عنوان بهترین دوست خود بپذیریم و با بالا بردن قدرت و توان بدنی (به واسطه ورزش، تغذیه و استراحت مناسب) بر کیفیت و شادابی روابط زناشویی که یکی از مهم ترین اصول در استحکام و تداوم زندگی مشترک است، بیافزاییم
.


 

نظرات (0)
شنبه 18 آذر 1391برچسب:, :: 20:59 ::  نويسنده : احمدعبداله پور

 

ورزش، فشار خون را كاهش می دهد یا افزایش؟

ورزش، فشار خون را كاهش می دهد یا افزایش؟
فشار خون بالا یكی از بیماری‌های رایج این روزگار است كه هر روزه افراد بیشتری را درگیر می‌كند. همین مشكل احتمال بروز سكته مغزی و بیماری‌های قلبی را نیز افزایش می‌دهد.


چنانچه شما هم با یكی از این موارد درگیر هستید و می‌خواهید از بروز چنین مشكلاتی پیشگیری كنید، ورزش منظم و رژیم غذایی سالم را نباید نادیده بگیرید. در ضمن چنانچه از داروهایی كه پزشك برای شما تجویز كرده استفاده می‌كنید، بدانید ورزش به اثربخشی بهتر آنها كمك خواهد كرد.
البته به یاد داشته باشید ورزش نباید برای شما خسته‌كننده و آزاردهنده باشد. به همین دلیل بهتر است فعالیت‌هایی را انتخاب كنید كه برای شما لذت بخش بوده و موجب سرگرم شدن و ایجاد رضایت روحی شما بشوند. به‌این ترتیب می‌توانید حداقل روزی 30 دقیقه مشغول ورزش شوید و از فواید آن بهره ببرید. پس از هر فرصتی در طول روز برای ورزش كردن استفاده كنید.
 
هرچند برخی افراد با عضو شدن در یك باشگاه ورزشی فعالیت خود را افزایش می‌‌دهند؛ اما این شرطی لازم برای شروع و تداوم ورزش نیست. شما فقط باید بخواهید و اراده‌ای قوی را پشتوانه فعالیت‌های خود كنید.

ورزش و سلامت قلب
ورزش‌های هوازی و مقاومتی به تقویت قلب كمك می‌كنند و می‌توانند در حفظ سلامت شما موثر باشند. یكی از دلایل مهم همین است؛ ورزش با كاهش فشار خون می‌تواند به حفظ سلامت قلب شما كمك كند. ورزش‌های مقاومتی با كاهش فشار خون و چربی و همچنین افزایش حجم عضلانی و متابولیسم می‌توانند در این راه به شما كمك كنند. علاوه بر‌این موارد، ورزش در كاهش وزن هم موثر بوده و از این راه به حفظ سلامت افراد كمك می‌كند.
 
تحمل گرما در ورزش
ورزش‌هایی كه باعث افزایش ضربان قلب می‌شوند نیز به كاهش فشار خون كمك كرده و می‌توانند برای سلامت شما مفید باشند. اما برخی افراد نمی‌توانند گرمای ناشی از ورزش را تحمل كنند و به همین دلیل از این كار اجتناب می‌كنند. این بهانه خوبی برای كنار گذاشتن ورزش نیست. اگر شما هم از این گروه افراد هستید، شنا را امتحان كنید. 30 دقیقه شنا كردن می‌تواند به شل شدن عروق خونی كمك كرده و فشار خون را كاهش دهد.
 
چقدر ورزش كافی است؟
اگر فشار خون شما فقط كمی افزایش یافته است، 30 دقیقه پیاده‌روی سریع می‌تواند به بهبود شرایط كمك كند. اما چنانچه شما با تشخیص پزشك داروهای مربوط به فشار خون را مصرف می‌كنید، 30 دقیقه ورزش با شدت متوسط ـ به حدی كه بتواند ضربان قلب شما را افزایش داده و باعث عرق كردن بدن شود ـ می‌تواند به تاثیر بیشتر داروها كمك كند. در صورتی كه هیچ‌یك از این مشكلات را ندارید، فعالیت بدنی می‌تواند همیشه شما را در وضعیتی طبیعی و سالم حفظ كند.
 
اما اگر مدت زمانی است كه ورزش نكرده‌اید و به این كار عادت ندارید، باید فعالیت‌های ورزشی را آرام و آهسته شروع كنید. پس از مدتی تمرین و در صورتی كه با مشكل خاصی مواجه نشدید، می‌توانید بتدریج مدت زمان ورزش را افزایش دهید. به عنوان مثال می‌توان با 10 تا 15 دقیقه ورزش لذتبخش شروع كرد و هر چند روز این زمان را كمی افزایش داد تا حداقل به روزی 30 دقیقه برسد. این نكته را هم همیشه به یاد داشته باشید كه با سرعتی مناسب خودتان ورزش كنید. بخصوص در روزهای اول، ورزش‌هایی مانند یوگا، دوچرخه‌سواری تفریحی، قدم زدن یا شنا كردن با سرعتی آرام را انتخاب كرده و به آرامی شدت و مدت آنها را بیشتر كنید. البته برای رسیدن به هدف، باید مطمئن شوید كه ورزش با برنامه كاری شما نیز هماهنگ است؛

چرا كه رها كردن ورزش در میانه راه، تمام تلاش شما و وقتی را كه صرف كرده‌اید از بین می‌برد. همچنین در روزهای شلوغ می‌توانید، ورزش‌ها و فعالیت‌های سبكی را انتخاب كنید. با همین فعالیت‌های ساده و كوتاه مدت می‌توانید سلامت قلب خود را حفظ كنید.علاوه بر این موارد، فراموش نكنید كه گرم كردن بدن قبل از ورزش و سرد كردن پس از آن نیز برای افراد مبتلا به فشار خون اهمیتی ویژه دارد. این فعالیت‌ها به شما اجازه می‌دهد ضربان قلبتان آرام و بتدریج با ورزش هماهنگ شود.
 
ورزش و داروها
مصرف برخی از داروها می‌تواند سبب كاهش ضربان قلب و آهسته شدن آن شود. در صورتی كه از چنین داروهایی استفاده می‌كنید، بهترین كار مشورت با پزشك است تا از میزان ورزش مناسب برای خود آگاه شوید. همچنین به خاطر داشته باشید كه نوع ورزشی كه انتخاب می‌كنید چندان مهم نیست، بلكه باید محدودیت‌های خود را درست بشناسید. اگر ورزش و فعالیتی به شما صدمه می‌زند و احساس ناراحتی در قفسه سینه، بازوها یا گلو دارید یا باعث سرگیجه شما می‌شود، سریع آن را متوقف كنید.
همچنین بهتر است قبل از شروع ورزشی خاص با پزشك خود مشورت كنید

 

نظرات (0)
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدیداميدوارم مطالب وبلاگ مورد توجه شما قرار گيرد
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مطالب ورزشي و آدرس amlashsport.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 4
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 18
بازدید کل : 18
تعداد مطالب : 76
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1